Myyntituotteet

Kesän aikana kotiseutumuseossa on myynnissä Seuran julkaisemia kirkoja: Torppareista digiaikaan sekä Sulo Siitosen Kotiseutulukemiston osia IV – VI,   Eukko-kortteja sekä Eukko-julisteita, kopioita Ruokolahden eukkoja kirkonmäellä –taulusta, jonka Albert Edelfelt maalasi vuonna 1887.

Ruokolahti-seura myy ruutuvaippaa, joka on tehty perinteisen mallin mukaan. Vaipan hinta on 120 euroa. Ruokolahden ruutuvaippa on saanut Saimaa Geopark Partner -käyttöoikeuden.  Vaippaa voi tiedustella myös puheenjohtajalta numerosta 050 491 7957.

Seuralla on vielä myynnissä muutama kappale Ruokolahti-koruja riintaneulana.  Hinta 100 euroa. Korut ovat myynnissä Eukon Puodissa, osoitteessa Rasilantie 56 ja kesän aikana museolla.