Jäsenet

Ruokolahti-Seuraan voi liittyä jäseneksi maksamalla 20 euron ainaisjäsenmaksun. Voit ilmoittaa nimesi, osoitteesi ja sähköpostisi seuran toimihenkilöille. Jäsenet hyväksyy seuran johtokunta sen jälkeen kun jäsenmaksu on maksettu.

Puheenjohtaja tai sihteeri sähköposti:  etunimi.sukunimi@pp.inet.fi

Mikäli osoitteesi on muuttunut, pyydämme ilmoittamaan siitä seuran toimihenkilöille.

Johtokunta 2017
Puheenjohtaja Airi Ruokonen
Varapuheenjohtaja Leila Tammisto-Tahkokallio
Sihteeri Jouko Siitonen
Rahastonhoitaja Tuula Eskelinen
Jäsenet: Aimo Halonen, Päivi Hienonen, Erkki Huhtanen, Arja Juuti, Juhani Liimatta
Emäntätoimikunta: Anni Hupli, Maili Harakka, Arja Jurva, Taina Rajala, Arja Juuti, Raija Nieminen ja Hilkka Suikkanen.
Markkinatyöryhmä: Airi Ruokonen, Leila Tammisto-Tahkokallio, Jouko Siitonen, Päivi Hienonen, Anni Hupli ja Seija Lifländer.
Esinemuseotyöryhmä: Erkki Huhtanen, Päivi Hienonen, Jouko Siitonen, Timo Mihl.
Ulkomuseoalueen hanketyöryhmä:  Airi Ruokonen, Aimo Halonen, Jouko Siitonen, Jari Niiranen.
Kirkonseudun historia- ja kirjatyöryhmä: Airi Ruokonen, Aino Halonen, Jouko Siitonen ja Jonna Frosti.