Jäsenet

Ruokolahti-Seuraan voi liittyä jäseneksi maksamalla 20 euron ainaisjäsenmaksun seuran tilille FI79 4108 2940 0030 97. Ilmoita nimesi, osoitteesi  seuran toimihenkilöille. Mikäli sinulla on käytössä sähköpostiosoitte, ilmoita myös se. Jäsenet hyväksyy seuran johtokunta sen jälkeen kun jäsenmaksu on maksettu.

Puheenjohtaja tai sihteeri sähköposti:  etunimi.sukunimi@pp.inet.fi

Mikäli osoitteesi on muuttunut, pyydämme ilmoittamaan siitä seuran toimihenkilöille.

Johtokunta 2017
Puheenjohtaja Airi Ruokonen
Varapuheenjohtaja Leila Tammisto-Tahkokallio
Sihteeri Jouko Siitonen
Rahastonhoitaja Tuula Eskelinen
Jäsenet: Aimo Halonen, Päivi Hienonen, Erkki Huhtanen, Arja Juuti, Juhani Liimatta, Leena Vohlonen.
Emäntätoimikunta: Anni Hupli, Arja Jurva, Taina Rajala, Arja Juuti,  ja Hilkka Suikkanen.
Markkinatyöryhmä: Airi Ruokonen, Leila Tammisto-Tahkokallio, Jouko Siitonen, Päivi Hienonen, Anni Hupli ja Seija Lifländer.
Esinemuseotyöryhmä: Erkki Huhtanen, Päivi Hienonen, Jouko Siitonen, Timo Mihl.
Ulkomuseoalueen hanketyöryhmä:  Airi Ruokonen, Aimo Halonen, Jouko Siitonen, Jari Niiranen.
Kirkonseudun historia- ja kirjatyöryhmä: Airi Ruokonen, Aino Halonen, Jouko Siitonen.